МВВ Маастрихт - Твенте

Ерсте Дивизи - Холандия

13.01.2019 15:30

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.90 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на МВВ Маастрихт и Твенте от 20-ия кръг на футболния сезон в Ерсте Дивизи на Холандия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Твенте на Де Гюселт.

Накратко информацията за днешната среща:

МВВ Маастрихт

Играчите на отбора домакин са 11-ти в таблицата със събрани 26 точки, натрупани след 7 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 19 мача са отбелязали 20 попадения и са получили 24 гола в своята мрежа. На собствения си стадион Де Гюселт MVV е играл 9 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 15 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи футболистите на MVV имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 7 гола и са инкасирали 6 попадения от своите съперници.

Твенте

Гостуващият състав на Твенте е 4-ти в таблицата с актив от 38 точки, записани след 12 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е отбелязал 36 попадения и е допуснал 22 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 9 мача, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 20-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи играчите на Червените са постигнали 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали 9 попадения и са получили 8 гола.

МВВ Маастрихт - Твенте - преки двубои

В предишният мач между двата съперника, отборът на МВВ Маастрихт има записанa 1 победа, а Твенте не е спечелил нито една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на МВВ Маастрихт има неуспех в предишния си двубой в Холандия, а на своя стадион допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на Твенте е с 3 поредни успеха в Холандия, а на чужд терен е в серия от 3 последователни успеха.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.90

bet365