МВВ Маастрихт - Камбур

Ерсте Дивизи - Холандия

11.10.2019 21:45

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.53 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболния двубой от 10-ия кръг на текущият шампионат в Ерсте Дивизи на Холандия между футболистите на МВВ Маастрихт и Камбур. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Камбур на своя стадион.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

МВВ Маастрихт

Футболистите на МВВ Маастрихт са 19-ти във временното подреждане с актив от 7 точки, след 2 победи, 1 равенство и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 9 мача имат голова разлика 8-20. На собствения си стадион Де Гюселт MVV е играл 4 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 3 загуби, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на MVV е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 14 гола.

Камбур

Съставът на гостите от Камбур заема втора позиция в класирането с актив от 21 точки, след 7 победи и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи е отбелязал 24 гола и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 5 срещи досега, в които има 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 7-3.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи отборът на Камбур има в актива си 6 последователни успеха и доказват, че се намират чудесна форма, при голова разлика 19-3.

МВВ Маастрихт - Камбур - директни двубои

В предишните 5 играни мача между двата отбора, тимът на МВВ Маастрихт е записал една победа, отбора на Камбур е записал 3 победи, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 5-11. В последните 2 срещи на своя терен Де Гюселт с отбора на Камбур, Домакините от МВВ Маастрихт нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от МВВ Маастрихт е в серия от 4 поражения в първенството на Холандия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни поражения.

Тимът на Камбур е в серия от 6 поредни победи в Холандия, а при гостуванията си е с 3 успеха.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.53

bet365