МП Микели - МиКи Микели

Каконен Група А - Финландия

08.06.2017 18:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.73 (среден)
bet365

Днес ще пробвам да прогнозирам футболния двубой от 7-ия кръг на текущото първенство в Финландия в турнира Каконен Група А между футболните състави на МП Микели и МиКи Микели. МП Микели приемат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на МиКи Микели.

Факти и данни за днешната среща:

МП Микели

МП Микели са 5-ти в таблицата с общ актив от 10 точки, записани след 3 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 6 срещи имат отрицателна голова разлика 5-7. На домашна сцена МП Микели е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал само победи, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат един гол в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на МП Микели има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

МиКи Микели

Гостуващият отбор на МиКи Микели е 7-ми в класирането с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е успял да отбележи 7 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 2 двубоя досега, в които има 1 победа и една загуба, отбелязал е 2 гола във вратата на противниците си и е допуснал 2 гола в собствената врата.

В последните си 6 официални срещи в Каконен Група А играчите на МиКи Микели имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са получили 6 попадения.

МП Микели - МиКи Микели - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна загуба в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни победи.

Тимът на гостите от МиКи Микели постигна успех в предишния си мач в Финландия, а при гостуванията си допусна поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.73

bet365