Люнгшиле - ГАИС Гьотеборг

Първа Дивизия - Юг - Швеция

23.06.2022 20:00

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.58 (среден)

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Първа Дивизия - Юг на Швеция между футболните тимове на Люнгшиле и ГАИС Гьотеборг.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Люнгшиле

Домакините от Люнгшиле се намират на втора позиция в класирането с актив от 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 13 мача са реализирали 27 попадения в противниковата врата и са получили 10 гола в своята мрежа. У дома отборът на Люнгшиле е изиграл 5 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 12-4.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Люнгшиле има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 11 попадения и са инкасирали 3 попадения от противниковите футболни отбори.

ГАИС Гьотеборг

Тимът на гостите от ГАИС Гьотеборг заема първа позиция във временното подреждане с общ сбор от 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и една загуба от започването на сезона, като в изиграните 13 мача има голова разлика 24-10. Далеч от дома съставът има 5 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 7 гола във вратата на противниците си и е получил 5 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Скумриите са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 4 гола.

Люнгшиле - ГАИС Гьотеборг - директни срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 3 последователни победи в първенството на Швеция, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Отборът на ГАИС Гьотеборг е с 2 поредни победи в шампионата на Швеция, а като гост постигна победа в последния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.58