Лонгфорд Таун - Шелбърн

Първа Дивизия - Ирландия

28.07.2017 21:30

1 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за срещата между тимовете на Лонгфорд Таун и Шелбърн от 22-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Ирландия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Шелбърн.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Лонгфорд Таун

Лонгфорд Таун се намират на 4-то място в класирането с 28 точки, записани след 7 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са отбелязали 22 попадения в мрежата на противниците си и са позволили да им отбележат 18 попадения в мрежата си. На своя терен съставът има 10 двубоя, в които има 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 15 гола в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Лонгфорд Таун са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 7 гола и са им вкарали 5 попадения.

Шелбърн

Гостуващият тим на Шелбърн е 6-ти в таблицата с актив от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 21 срещи е отбелязал 22 гола в противниковата врата и е получил 26 попадения в своята мрежа. При гостуванията си тимът има 11 мача досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 13 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Шелбърн имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-6.

Лонгфорд Таун - Шелбърн - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Лонгфорд Таун е записал 2 успеха, Шелбърн не е спечелил нито 1 победа, а в 3 мача двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-1. В последните 2 двубоя пред своите привърженици с Шелбърн, Домакините от Лонгфорд Таун имат 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Лонгфорд Таун постигна успех в последната си среща в шампионата на Ирландия, а на своя стадион има неуспех в последния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 2 загуби в Ирландия, а при гостуванията си има загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36

bet365