Линкьопинг Сити - Рюнинге

Първа Дивизия - Север - Швеция

02.08.2019 20:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.22 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя между футболните тимове на Линкьопинг Сити и Рюнинге от 17-ия кръг на сезона в Първа Дивизия - Север на Швеция. Линкьопинг Сити излизат срещу гостуващия отбор на Рюнинге на.

Факти и статистика за днешната среща:

Линкьопинг Сити

Домакините от Линкьопинг Сити са 4-ти в класирането с 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи имат положителна голова разлика 34-21. На собствения си стадион Линкьопинг Сити е изиграл 7 мача досега, в които има 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 18 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 попадения в своята врата.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Север тимът на Линкьопинг Сити има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 11 гола и са им вкарали 7 попадения.

Рюнинге

Отборът на гостите от Рюнинге е 14-ти в таблицата с временното класиране с 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя е отбелязал 29 попадения и е позволил да му отбележат 40 гола в мрежата си. Като гост отборът е играл 8 мача до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 6 загуби, отбелязал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Рюнинге има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 14-17.

Линкьопинг Сити - Рюнинге - преки мачове

В предишните 3 сблъсъка между двата отбора, Линкьопинг Сити е постигнал 3 победи, а отбора на Рюнинге не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 8-2. В предишната среща пред своите привърженици срещу отбора на Рюнинге, Домакините от Линкьопинг Сити са записали 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Линкьопинг Сити постигна успех в последния си двубой в шампионата на Швеция, а при домакинствата си допусна поражение в последния си двубой.

Съставът на гостите стигна до равенство в последната си среща в първенството, а при гостуванията си е с 4 поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.22

bet365