Лейтън Ориент - Хартлипул

Национална Лига - Англия

13.10.2018 17:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.72 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между футболните тимове на Лейтън Ориент и Хартлипул от 16-ия кръг на текущият футболен сезон в Национална Лига на Англия. Играчите на Лейтън Ориент излизат срещу Обесвачите на маймуни на Бризбейн Роуд.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Лейтън Ориент

Лейтън Ориент са втори в класирането с актив от 32 точки, след 9 победи, 5 равенства и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 15 срещи са вкарали 29 попадения и са получили 10 попадения в собствената мрежа. На своя терен Лейтън Ориент има 7 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 13-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Лейтън Ориент имат записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 14-4.

Хартлипул

Тимът на гостите от Хартлипул е на 6-то място във временното класиране с актив от 27 точки, събрани след 7 победи, 6 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 15 мача има положителна голова разлика 18-14. При гостуванията си съставът е изиграл 7 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 9 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига отборът на Обесвачите на маймуни е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са записали в противниковата врата 7 попадения и са допуснали 6 попадения от противниковите тимове.

Лейтън Ориент - Хартлипул - директни срещи

В последните 2 изиграни мача между двата противника, Лейтън Ориент няма нито една победа, а тима на Хартлипул е спечелил 2 успеха, при общо голово съотношение 1-3. В предишната среща пред своите почитатели с Хартлипул, Домакините от Лейтън Ориент нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има успех в последния кръг в първенството, а при домакинствата си допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Хартлипул има успех в предишната си среща в шампионата на Англия, а при визитите си допусна загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.72

bet365