Легия Варшава - Гурник Забже

Екстракласа - Полша

15.03.2013 21:45

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.57 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да анализирам сблъсъка между отборите на Легия Варшава и Гурник Забже от 19-ия кръг на настоящият сезон в Полша в Екстракласата.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Легия Варшава

Легионерите са водачи в класирането с актив от 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са вкарали 36 попадения и са получили 18 гола в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели Легия Варшава има 9 мача, в които има 6 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 18-7.

В предишните си 6 официални срещи в Екстракласа футболистите на Легия Варшава са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Гурник Забже

Гостуващият отбор на Гурник Забже се намира на 4-то място във временното подреждане с актив от 31 точки, натрупани след 8 победи, 7 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 срещи има положителна голова разлика 25-14. Като гост тимът има 8 мача, в които има 3 победи, 5 равенства и все още няма поражение навън, при голова разлика 11-6.

В последните си 6 официални срещи в Екстракласа съставът на Гурник Забже е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-4.

Легия Варшава - Гурник Забже - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата съперника, Легионерите е постигнал 2 успеха, състава на Гурник Забже има постигнатa една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 8-7. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Гурник Забже, играчите на Легия Варшава са записали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има успех в последния си мач в първенството на Полша, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Съставът на гостите от Гурник Забже е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а далеч от дома постигна победа в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.57

bet365