Ландскрона БоИС - Трелеборг

Суперетан Лига - Швеция

31.05.2023 20:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните състави на Ландскрона БоИС и Трелеборг от поредния кръг на първенството в Суперетан Лига на Швеция.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Ландскрона БоИС

Ландскрона БоИС са на 8-мо място в таблицата с временното класиране с актив от 13 точки, постигнати след 4 победи, 1 равенство и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 10-12. На собствения си терен тимът на Ландскрона БоИС е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 4 победи и една загуба, вкарал е 9 гола във вратата на своите гости и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Ландскрона БоИС са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Трелеборг

Отборът на гостите от Трелеборг е 9-ти в класирането със събрани 12 точки, след 4 победи и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 двубоя е вкарал 15 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 17 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 4 мача до момента, в които има 1 победа и 3 загуби, реализирал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 10 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лига отборът на Трелеборг има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 11 попадения и са получили 11 попадения от футболистите на противниците си.

Ландскрона БоИС - Трелеборг - преки двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Ландскрона БоИС има спечелени 2 успеха, тима на Трелеборг има спечеленa 1 победа, а в 2 двубоя двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 9-9. В последните 2 срещи пред своите фенове с състава на Трелеборг, играчите на Ландскрона БоИС са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините има поражение в предишния кръг в шампионата, а у дома е в серия от 4 поредни успеха.

Тимът на гостите е с 3 успеха в Швеция, а на чужд терен постигна победа в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36