КяПа Хелзинки - Кески-Уусимаа

Каконен Група А - Финландия

17.08.2022 19:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.55 (среден)

За днешна прогноза мисля да разгледам футболния сблъсък между съставите на КяПа Хелзинки и Кески-Уусимаа от поредния кръг на първенството във Финландия в турнира Каконен Група А.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

КяПа Хелзинки

КяПа Хелзинки са на второ място в таблицата с 31 точки, след 10 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя са отбелязали 34 гола и са допуснали 16 попадения във вратата си. Като домакин съставът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 22 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Каконен Група А тимът на КяПа Хелзинки е записал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са разписали в противниковата врата 15 попадения и са инкасирали 2 гола от противниковите състави.

Кески-Уусимаа

Гостуващият отбор на Кески-Уусимаа заема 4-та позиция в таблицата с временното подреждане с 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 14 двубоя е вкарал 34 гола в противниковата врата и е допуснал 28 попадения във вратата си. Като гост съставът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13-16.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група А играчите на Кески-Уусимаа имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 15 получени гола.

КяПа Хелзинки - Кески-Уусимаа - директни срещи

В последните 2 двубоя между двата съперника, КяПа Хелзинки има записани 2 победи, а отбора на Кески-Уусимаа не е постигнал нито 1 победа, при общо голово съотношение 4-1. В последната среща на своя стадион срещу тима на Кески-Уусимаа, Домакините от КяПа Хелзинки имат 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от КяПа Хелзинки е в серия от 4 поредни успеха в Финландия, а на своя стадион има победа в последния си мач.

Отборът на гостите има успех в последния си мач в първенството, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.55