КяПа Хелзинки - Гранкула ИФК

Каконен Група В - Финландия

30.05.2019 15:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.61 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Каконен Група В на Финландия между футболните отбори на КяПа Хелзинки и Гранкула ИФК. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващия отбор на Гранкула ИФК.

Факти и статистика за днешната среща:

КяПа Хелзинки

Играчите на състава домакин са 9-ти във временното класиране с 4 точки, записани след 1 победа, 1 равенство и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя имат голова разлика 3-6. Пред своите горещи почитатели КяПа Хелзинки е изиграл 2 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още са без победа у дома, при обща голова разлика 2-3.

В предишните си 6 официални мача в Каконен Група В играчите на КяПа Хелзинки имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 5 гола и са им вкарали 9 попадения.

Гранкула ИФК

Тимът на гостите от Гранкула ИФК е 12-ти в таблицата с 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 4 двубоя има голова разлика 6-9. На чужд терен отборът е изиграл един двубой до момента, в който има 1 загуба, при обща голова разлика 3-4.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Гранкула ИФК имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите противници 12 гола и са инкасирали 10 гола от играчите на противниците си.

КяПа Хелзинки - Гранкула ИФК - преки двубои

В последните 2 сблъсъка между двата тима, КяПа Хелзинки не е спечелил нито една победа, а отбора на Гранкула ИФК има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 0-6. В предишната среща на своя терен с състава на Гранкула ИФК, играчите на КяПа Хелзинки нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна победа в последния си мач в шампионата на Финландия, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Отборът на гостите от Гранкула ИФК стигна до реми в последния кръг в първенството, а при визитите си има неуспех в последния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.61

bet365