Квидинг - Лунд

Първа Дивизия - Юг - Швеция

24.09.2022 17:00

Прогноза:2
Коефициент:1.95 (среден)

Прогнозата за днес е за двубоя от поредния кръг на сезона в Швеция в Първа Дивизия - Юг между футболните отбори на Квидинг и Лунд. Квидинг приемат на домашния си стадион противниковия отбор на Лунд.

Информация за днешния сблъсък:

Квидинг

Квидинг са на 15-та позиция във временното подреждане със събрани 16 точки, събрани след 5 победи, 1 равенство и 17 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя имат отрицателна голова разлика 25-54. Като домакин Квидинг е играл 11 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 9 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 29 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг играчите на Квидинг са постигнали една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 7-15.

Лунд

Съставът на гостите от Лунд заема 7-мо място в класирането с актив от 34 точки, записани след 9 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача има положителна голова разлика 33-28. Навън отборът е играл 11 двубоя до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 18 попадения в противниковата врата и е допуснал 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Юг тимът на Лунд има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са реализирали в вратата на съперниците си 10 гола и са получили 2 гола от играчите на своите противници.

Квидинг - Лунд - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Квидинг има постигнати 2 успеха, тима на Лунд също е спечелил 2 победи, а в 1 среща двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 двубоя на своя стадион с Лунд, играчите на Квидинг са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Квидинг е с 3 поражения в шампионата, а у дома допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Лунд постигна реми в предишния кръг в първенството, а като гост има победа в предишната си среща.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.95