Кувейт СК - Кадсия Кувейт

Висша Лига - Кувейт

25.10.2018 20:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.75 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между тимовете на Кувейт СК и Кадсия Кувейт от поредния кръг на футболния сезон в Висша Лига на Кувейт. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Кадсия Кувейт на домашния си стадион.

Информация за предстоящия сблъсък:

Кувейт СК

Футболистите на Кувейт СК са лидери в таблицата с временното подреждане с 16 точки, след 5 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 22-4. На собствения си стадион Кувейт СК има 3 мача до момента, в които има 3 последователни успеха, реализирал е 12 попадения във вратата на гостуващите отбори и все още не е инкасирал нито един гол в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Кувейт СК има в актива си 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са вкарали в вратата на своите съперници 22 попадения и са допуснали 4 попадения от съперниците си.

Кадсия Кувейт

Тимът на гостите от Кадсия Кувейт е на втора позиция в класирането с 16 точки, след 5 победи и едно равенство, като състава все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 6 мача е реализирал 14 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 гола в своята мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 4 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, вкарал е 9 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Кадсия Кувейт е записал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 14-2.

Кувейт СК - Кадсия Кувейт - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Кувейт СК е спечелил 2 успеха, отбора на Кадсия Кувейт също има записани 2 успеха, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 мача на своя стадион срещу Кадсия Кувейт, играчите на Кувейт СК нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Кувейт СК е в серия от 3 последователни победи в Кувейт, а у дома е в серия от 3 победи.

Отборът на гостите е в серия от 5 победи в шампионата на Кувейт, а далеч от дома е в серия от 3 успеха.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.75

bet365