Куанг Нам - Сонглам Нгеан Вин

В-Лига - Виетнам

28.06.2017 13:00

3 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за мача между отборите на Куанг Нам и Сонглам Нгеан Вин от 15-ия кръг на футболното първенство в В-Лига на Виетнам. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Сонглам Нгеан Вин на своя стадион.

Факти и данни за днешната среща:

Куанг Нам

Домакините от Куанг Нам се намират на трето място в таблицата с актив от 23 точки, събрани след 6 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача имат положителна голова разлика 22-16. Като домакин съставът е изиграл 6 мача, в които е записал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 9-7.

В предишните си 6 официални мача в В-Лига съставът на Куанг Нам е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали 8 попадения и са получили 5 попадения.

Сонглам Нгеан Вин

Гостуващият отбор на Сонглам Нгеан Вин се намира на 11-то място в таблицата с актив от 15 точки, събрани след 3 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 мача е успял да реализира 17 гола и е позволил да му отбележат 21 гола в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-10.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Сонглам Нгеан Вин са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-7.

Куанг Нам - Сонглам Нгеан Вин - преки двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Куанг Нам е записал 2 победи, състава на Сонглам Нгеан Вин също има записани 2 победи, а в един двубой двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 11-9. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу Сонглам Нгеан Вин, играчите на Куанг Нам са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините има победа в предишния кръг в Виетнам, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Отборът на Сонглам Нгеан Вин стигна до равенство в последния си двубой в Виетнам, а при визитите си има неуспех в последния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.44

bet365