КуПС Куопио - Хонка

Вейкауслига - Финландия

19.06.2021 17:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.61 (среден)

Като днешна прогноза ще дам прогноза за футболния мач от 8-ия кръг на футболното първенство в Финландия в Вейкауслига между футболните отбори на КуПС Куопио и Хонка. Жълто-черните посрещат на Савон Саномат Арена противниковия отбор на Хонка.

Факти и статистика за предстоящата среща:

КуПС Куопио

Играчите на домакините са 5-ти в класирането с общ актив от 13 точки, след 4 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи са вкарали 11 попадения и са допуснали 8 попадения в своята мрежа. У дома тимът на КуПС Куопио е играл 4 мача до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 4 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 2 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на КуПС Куопио имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 7 гола.

Хонка

Тимът на гостите от Хонка се намира на 9-то място във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя има голова разлика 8-12. Навън отборът е изиграл 5 срещи, в които има 2 победи и 3 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Хонка имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в противниковата врата 6 попадения и са допуснали 6 попадения от противниковите отбори.

КуПС Куопио - Хонка - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, съставът на КуПС Куопио е записал една победа, Хонка има спечелени 2 успеха, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 мача у дома срещу Хонка, играчите на КуПС Куопио нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на КуПС Куопио е с 2 последователни победи в първенството на Финландия, а на своя стадион има успех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Хонка има неуспех в последния кръг в шампионата на Финландия, а далеч от дома има поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.61