Кристиансунд - Шайд

Първа Дивизия - Норвегия

29.05.2023 16:00

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.55 (среден)

Прогнозата за днес е за срещата между съставите на Кристиансунд и Шайд от 10-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Норвегия.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Кристиансунд

Домакините са лидери във временното подреждане с общ актив от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 срещи са отбелязали 15 попадения в противниковата врата и са получили 12 попадения в мрежата си. На собствения си терен тимът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 4 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 10-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Кристиансунд имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вмъкнали на противника си 13 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Шайд

Гостуващият състав на Шайд е 15-ти във временното подреждане с 6 точки, записани след 1 победа, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача има отрицателна голова разлика 11-21. Далеч от дома тимът е изиграл 5 срещи, в които е записал 1 победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-12.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Шайд са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Кристиансунд - Шайд - директни мачове

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините стигна до реми в предишната си среща в първенството на Норвегия, а на собствения си стадион е в серия от 4 поредни победи.

Отборът на гостите от Шайд е с 3 загуби в първенството на Норвегия, а като гост допусна загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.55