Краковия Краков - Стал Мелец

Екстракласа - Полша

12.09.2020 16:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.75 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Екстракласа на Полша между футболните състави на Краковия Краков и Стал Мелец. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Маршал Йозеф Пилсудски своите играчи срещу противниковия отбор на Стал Мелец.

Факти и данни за предстоящия мач:

Краковия Краков

Краковия Краков са на 16-то място в таблицата с актив от -1 точки, след една победа и едно равенство, като отбора все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните 2 двубоя имат голова разлика 4-3. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове отборът на Краковия Краков е играл 1 двубой до момента, в който е записал 1 победа, при голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални мача в Екстракласа футболистите на Раираните са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

Стал Мелец

Гостуващият отбор на Стал Мелец се намира на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с една записана точка, след 1 равенство и 1 загуба от старта на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 2 двубоя е отбелязал 1 попадения и е получил 3 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл един мач до момента, в който е записал 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В последните си 2 срещи в първенството футболистите на Стал Мелец имат на сметката си 1 равенство и една загуба и нямат нито една победа, като са вкарали в мрежата на своите съперници 1 гола и са допуснали 3 попадения от своите съперници.

Краковия Краков - Стал Мелец - преки мачове

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последния си двубой в първенството на Полша, а на собствения си терен има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от Стал Мелец допусна неуспех в последния кръг в първенството на Полша, а като гост стигна до реми в последния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.75

bet365