Корк Сити - Бохемианс

Висша Дивизия - Ирландия

13.03.2020 21:45

отложен

Прогноза:2
Коефициент:1.90 (среден)
bet365

За днешна прогноза мисля да дам прогноза за мача от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Ирландия в Висша Дивизия между отборите на Корк Сити и Бохемианс. Треньора на домакините извежда на Търнерс Крос своите играчи срещу гостуващите футболисти на Бохемианс.

Статистика за предстоящия футболен двубой:

Корк Сити

Футболистите на тима домакин са 9-ти в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 1 победа и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 5 двубоя са успели да реализират 1 гола във вратата на съперниците си и са получили 11 гола в своята врата. На домашна сцена Бунтовниците има 2 мача до момента, в които е записал една победа и една загуба, реализирал е едно попадение в мрежата на противниците си и е допуснал само едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия играчите на CCFC са записали една победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 14 гола.

Бохемианс

Отборът на гостите от Бохемианс е на трето място в таблицата с актив от 9 точки, след 3 победи и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 5 двубоя е отбелязал 6 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 3 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 2 срещи, в които е записал една победа и 1 загуба, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Циганите има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 8-4.

Корк Сити - Бохемианс - директни срещи

В последните 5 мача между двата тима, CCFC е спечелил 2 успеха, отбора на Бохемианс също има записани 2 победи, а в един мач двата съперника са завършили наравно, при обща голова разлика 5-5. В предишните 2 двубоя на своя стадион Търнерс Крос с Бохемианс, играчите на Корк Сити са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Корк Сити допусна загуба в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Бохемианс постигна успех в последния си двубой в първенството на Ирландия, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.90

bet365