Коняспор - Истанбулспор

Супер Лига - Турция

02.02.2023 16:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.50 (среден)

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на Коняспор и Истанбулспор от 21-ия кръг на сезона в Супер Лигта на Турция.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Коняспор

Коняспор са на 8-мо място във временното подреждане с 27 точки, записани след 6 победи, 9 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 20 срещи са реализирали 24 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 21 гола в мрежата си. Като домакин съставът е изиграл 10 мача, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на гостуващите състави и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига играчите на Коняспор имат записани 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 12 гола.

Истанбулспор

Гостуващият състав на Истанбулспор е 18-ти в класирането с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя е вкарал 20 попадения в мрежата на противниците си и е инкасирал 44 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 7 загуби, при обща голова разлика 10-22.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига играчите на Истанбулспор имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 7 попадения и са допуснали 16 попадения от противниковите футболни състави.

Коняспор - Истанбулспор - директни мачове

В предишната среща между двата състава, Коняспор е спечелил една победа, а състава на Истанбулспор няма записана нито 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 3 загуби в Турция, а на своя стадион е в серия от 2 загуби.

Съставът на Истанбулспор е с 2 поредни поражения в Турция, а на чужд терен има поражение в последния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.50