Конгсвингер - Санднес

Първа Дивизия - Норвегия

17.10.2022 19:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.05 (среден)

През днешният ден ще дам прогноза за мача от поредния кръг на сезона в Норвегия в турнира Първа Дивизия между Конгсвингер и Санднес.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Конгсвингер

Играчите на Конгсвингер се намират на 5-та позиция в таблицата с 43 точки, натрупани след 12 победи, 7 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 27 мача са реализирали 40 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 31 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът на Конгсвингер е играл 13 мача досега, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 25-15.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Конгсвингер имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са реализирали 11 попадения и са получили 4 попадения.

Санднес

Гостуващият състав на Санднес е 6-ти във временното подреждане с актив от 43 точки, след 13 победи, 4 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 27 срещи има положителна голова разлика 49-47. Като гост тимът е играл 13 мача, в които има 8 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 20 гола във вратата на противниците си и е получил 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Санднес е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 10-18.

Конгсвингер - Санднес - преки мачове

В предишните 5 мача между двата противника, тимът на Конгсвингер има записанa 1 победа, състава на Санднес е записал 3 успеха, а в един двубой двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-9. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с отбора на Санднес, играчите на Конгсвингер нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините има победа в предишния кръг в първенството на Норвегия, а при домакинствата си постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Санднес допусна загуба в последната си среща в Норвегия, а като гост е в серия от 2 последователни победи.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.05