Колчестър - Салфорд Сити

Втора Лига - Англия

24.01.2023 21:45

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.40 (среден)

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на Колчестър и Салфорд Сити от поредния кръг на първенството Втора Лига на Англия.

Фактите за предстоящия двубой:

Колчестър

Футболистите на домакините са 19-ти във временното подреждане с 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 15 загуби от началото на сезона, като в изиграните 27 мача са отбелязали 26 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 35 гола в мрежата си. У дома Колчестър е играл 13 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на противниците си и е получил 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига съставът на Колчестър е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Салфорд Сити

Съставът на гостите от Салфорд Сити е 5-ти в таблицата с актив от 41 точки, след 12 победи, 5 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 25 мача има положителна голова разлика 34-24. Далеч от дома съставът е изиграл 12 срещи до момента, в които има 7 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 19 попадения в мрежата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Салфорд Сити са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 14-6.

Колчестър - Салфорд Сити - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Колчестър е записал 3 победи, отбора на Салфорд Сити е записал 1 победа, а в 1 среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-3. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Салфорд Сити, футболистите на Колчестър са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Колчестър допусна поражение в предишния си двубой в Англия, а на собствения си стадион има загуба в предишния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в Англия, а като гост допусна неуспех в предишната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.40