Клуб Брюж - Стандарт Лиеж

Група за Титлата - Белгия

22.04.2018 19:00

4 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.61 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболния мач от 5-ия кръг на футболния шампионат в Белгия в турнира Група за Титлата между тимовете на Клуб Брюж и Стандарт Лиеж. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Стандарт Лиеж на Ян Брейдел.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Клуб Брюж

Футболистите на Клуб Брюж са 1-ви в таблицата с общ сбор от 40 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 4 срещи са отбелязали 7 гола и са позволили да им вкарат 2 попадения във вратата си. Като домакин Синьо-черните е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал 2 успеха, при голова разлика 7-0.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Клуб имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 10 попадения и са инкасирали 5 гола.

Стандарт Лиеж

Гостуващият състав на Стандарт Лиеж заема 4-то място в класирането с 31 точки, след 3 победи и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 4 срещи има голова разлика 4-2. Навън отборът има един двубой до момента, в който е записал една загуба, като все още не е реализирал нито едно попадение в противниковата врата и е позволил да му вкарат само един гол в своята врата.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Стандарт Лиеж са записали 4 победи и 2 загуби, като са записали 6 гола и са получили 4 попадения.

Клуб Брюж - Стандарт Лиеж - преки срещи

В предишните 4 играни мача между двата противника, тимът на Клуб Брюж има записани 2 успеха, тима на Стандарт Лиеж има спечеленa една победа, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-2. В предишните 2 мача пред своите почитатели с Стандарт Лиеж, Домакините от Клуб Брюж са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Клуб Брюж постигна успех в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен е с 3 победи.

Тимът на Стандарт Лиеж е с 2 последователни успеха в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.61

bet365