Кефлавик - Афтурелдинг Мосфелсбаер

Първа Дивизия - Исландия

17.05.2019 22:15

5 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.25 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболния двубой от поредния кръг на футболното първенство в Исландия в турнира Първа Дивизия между футболните тимове на Кефлавик и Афтурелдинг Мосфелсбаер. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Афтурелдинг Мосфелсбаер на Нетовьолурин.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Кефлавик

Кефлавик са втори във временното класиране с 6 точки, след 2 победи от започването на новото първенство, като в изиграните общо 2 срещи имат положителна голова разлика 5-2. Като домакин тимът на Кефлавик е изиграл един двубой досега, в който е записал една победа, при обща голова разлика 2-1.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Кефлавик има записани 5 победи и една загуба, при голова разлика 13 вкарани и 4 получени гола.

Афтурелдинг Мосфелсбаер

Гостуващият отбор на Афтурелдинг Мосфелсбаер е 7-ми в класирането с 3 точки, след 1 победа и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 2 двубоя има голова разлика 3-4. При визитите си отборът е изиграл 1 двубой досега, в който има една загуба, при голова разлика 1-3.

В предишните си 2 изиграни мача в първенството играчите на Афтурелдинг Мосфелсбаер са постигнали 1 победа и една загуба, при голова разлика 3 вкарани и 4 получени гола.

Кефлавик - Афтурелдинг Мосфелсбаер - преки срещи

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 победи в Исландия, а у дома е с 4 успеха.

Съставът на гостите от Афтурелдинг Мосфелсбаер има успех в последния си мач в Исландия, а далеч от дома допусна неуспех в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.25

bet365