Карлстад Юнайтед - Тийм ТГ

Първа Дивизия - Север - Швеция

15.06.2019 17:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.25 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за сблъсъка между отборите на Карлстад Юнайтед и Тийм ТГ от поредния кръг на текущото първенство в Швеция в турнира Първа Дивизия - Север.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Карлстад Юнайтед

Домакините от Карлстад Юнайтед са 3-ти в таблицата със събрани 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 12 мача са отбелязали 20 попадения в противниковата врата и са инкасирали 12 попадения в своята врата. Пред своите фенове Карлстад Юнайтед е изиграл 5 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 10-5.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север тимът на Карлстад Юнайтед има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са инкасирали 6 попадения от противниковите футболни отбори.

Тийм ТГ

Тимът на гостите от Тийм ТГ е на 11-то място в таблицата с временното класиране с актив от 13 точки, събрани след 4 победи, 1 равенство и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 12 срещи има отрицателна голова разлика 14-20. Навън тимът има 6 двубоя до момента, в които има 2 победи и 4 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Север футболистите на Тийм ТГ са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 7 гола и са получили 10 гола.

Карлстад Юнайтед - Тийм ТГ - преки срещи

В предишните 5 мача между двата съперника, съставът на Карлстад Юнайтед има спечелени 2 победи, отбора на Тийм ТГ е спечелил 1 победа, а в 2 мача двата съперника са си разделили точките, при обща голова разлика 10-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на Тийм ТГ, футболистите на Карлстад Юнайтед имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Карлстад Юнайтед има победа в последния кръг в първенството на Швеция, а на своя стадион е с 2 поредни равенствa.

Отборът на гостите записа реми в последния кръг в първенството на Швеция, а на чужд терен е в серия от 2 последователни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.25

bet365