Карлстад Футбол - Сандвикен

Първа Дивизия - Север - Швеция

11.06.2022 17:00

0 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.57 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за сблъсъка от поредния кръг на първенството в Швеция в Първа Дивизия - Север между Карлстад Футбол и Сандвикен.

Факти и статистика за днешния двубой:

Карлстад Футбол

Играчите на отбора домакин са 5-ти във временното подреждане с общ актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 11 двубоя имат голова разлика 22-15. У дома тимът на Карлстад Футбол има 5 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 14-11.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Карлстад Футбол са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали 10 попадения и са инкасирали 9 гола.

Сандвикен

Гостуващият отбор на Сандвикен се намира на върха в таблицата с временното класиране с актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 11 двубоя е реализирал 25 гола и е позволил да му отбележат 10 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 4 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 7 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Север футболистите на Сандвикен имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 5 получени гола.

Карлстад Футбол - Сандвикен - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Карлстад Футбол е спечелил 1 победа, а състава на Сандвикен е спечелил 4 победи, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 двубоя на своя терен срещу отбора на Сандвикен, Домакините от Карлстад Футбол нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Карлстад Футбол допусна загуба в последния си мач в първенството на Швеция, а на своя стадион е в серия от 2 последователни победи.

Съставът на гостите стигна до реми в предишната си среща в първенството, а далеч от дома стигна до реми в последната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.57

bet365