Калмар - Йоребро

Алсвенскан Лига - Швеция

03.06.2017 17:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

През днешният ден ще се разгледам срещата между тимовете на Калмар и Йоребро от поредния кръг на първенството в Швеция в турнира Алсвенскан Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Йоребро на Гулдфагелн Арена.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Калмар

Футболистите на Калмар заемат 14-то място във временното класиране със събрани 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя са реализирали 9 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 20 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът на Калмар има 6 мача досега, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 7 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига отборът на Червените братя е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Йоребро

Гостуващият състав на Йоребро се намира на 12-та позиция в таблицата с общ актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи има голова разлика 9-17. Като гост съставът има 5 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Йоребро има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 3 гола и са получили 10 гола.

Калмар - Йоребро - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата съперника, Червените братя има спечелени 2 победи, а отбора на Йоребро е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 8-8. В последните 2 двубоя на своя стадион Гулдфагелн Арена с отбора на Йоребро, Домакините от Калмар са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна победа в предишната си среща в шампионата на Швеция, а при домакинствата си има победа в последния си двубой.

Отборът на Йоребро има победа в предишната си среща в Швеция, а на чужд терен постигна реми в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33

bet365