КТП Котка - Екеняс ИФ

Икьонен - Финландия

13.05.2019 18:30

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:UNDER
Коефициент:1.85 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да се спра на срещата между футболните отбори на КТП Котка и Екеняс ИФ от 3-ия кръг на първенството в Икьонен на Финландия. Треньора на домакините извежда на Арто Толса Арена своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Екеняс ИФ.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

КТП Котка

Домакините от КТП Котка са на 9-та позиция в таблицата без записана точка, след 2 загуби от началото на новото футболно първенство, като в изиграните 2 мача са успели да вкарат 3 попадения в противниковата врата и са инкасирали 7 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът е играл 1 двубой досега, в който е записал една загуба, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на КТП Котка са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Екеняс ИФ

Гостуващият състав на Екеняс ИФ е на 6-та позиция в таблицата само с една записана точка, след 1 равенство и една загуба от започването на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 2 срещи е реализирал 2 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 3 попадения в собствената мрежа. Навън съставът все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Екеняс ИФ има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-6.

КТП Котка - Екеняс ИФ - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, КТП Котка няма спечелена нито една победа, Екеняс ИФ има записани 4 победи, а в 1 среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 срещи на своя стадион Арто Толса Арена срещу отбора на Екеняс ИФ, Домакините от КТП Котка нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от КТП Котка е с 3 загуби в шампионата, а на своя стадион допусна загуба в последния си мач.

Съставът на гостите постигна реми в последната си среща в първенството на Финландия, а при гостуванията си има успех в предишния си мач.

 

Прогноза: UNDER   Среден Коефициент: 1.85

bet365