КС Константин - КАББ Ареридж

Национален Шампионат - Алжир

12.09.2019 19:45

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.90 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да опитам да прогнозирам футболния мач от поредния кръг на футболното първенство в Национален Шампионат на Алжир между тимовете на КС Константин и КАББ Ареридж. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу КАББ Ареридж на домашния си стадион.

Информация за предстоящата футболна среща:

КС Константин

Футболистите на домакините от КС Константин заемат 13-та позиция в класирането само с една спечелена точка, след 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 3 срещи имат отрицателна голова разлика 0-2. На своя терен тимът е играл 1 мач до момента, в който има 1 равенство, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на КС Константин е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 1-6.

КАББ Ареридж

Гостуващият състав на КАББ Ареридж е 2-ри в таблицата с общ актив от 7 точки, след 2 победи и 1 равенство, като състава все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 3 срещи има голова разлика 5-2. На чужд терен отборът има един мач до момента, в който има една победа, при голова разлика 3-1.

В последните си 6 официални срещи в Национален Шампионат футболистите на КАББ Ареридж са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на съперниците си 6 гола и са допуснали 5 попадения от противниковите футболни тимове.

КС Константин - КАББ Ареридж - преки двубои

В последните 5 мача между двата съперника, тимът на КС Константин има записани 3 победи, състава на КАББ Ареридж няма записана нито една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 3-0. В последните 2 срещи на своя стадион с състава на КАББ Ареридж, играчите на КС Константин имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на КС Константин има поражение в последния кръг в шампионата на Алжир, а на собствения си стадион постигна реми в предишния си мач.

Отборът на КАББ Ареридж е в серия от 2 последователни победи в шампионата на Алжир, а като гост постигна успех в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.90

bet365