Ийст Бенгал Калкута - Гокулам Керала

И-Лига - Индия

27.12.2017 16:30

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за мача между отборите на Ийст Бенгал Калкута и Гокулам Керала от 6-ия кръг на футболното първенство в И-Лига на Индия. Играчите на Ийст Бенгал Калкута посрещат на гостуващия отбор на Гокулам Керала.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Ийст Бенгал Калкута

Домакините от Ийст Бенгал Калкута заемат втора позиция във временното подреждане с общ сбор от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 5 срещи имат положителна голова разлика 12-7. Като домакин Ийст Бенгал Калкута е играл 3 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 10-5.

В предишните си 6 официални мача в И-Лига футболистите на Ийст Бенгал Калкута са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 16 вкарани и 7 получени гола.

Гокулам Керала

Съставът на гостите от Гокулам Керала се намира на 7-ма позиция в таблицата с актив от 4 точки, записани след 1 победа, едно равенство и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 4 срещи има голова разлика 3-5. Далеч от дома съставът е играл 2 мача досега, в които има една победа и 1 загуба, при обща голова разлика 2-1.

В последните си 4 изиграни двубоя в първенството футболистите на Гокулам Керала са записали една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 5 получени гола.

Ийст Бенгал Калкута - Гокулам Керала - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Ийст Бенгал Калкута е в серия от 3 поредни успеха в Индия, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Тимът на Гокулам Керала постигна победа в предишната си среща в шампионата на Индия, а на чужд терен постигна победа в последния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.36

bet365