Истанбул Башакшехир - Йени Малатияспор

Супер Лига - Турция

01.10.2018 20:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък от 7-ия кръг на първенството в Супер Лига на Турция между футболните отбори на Истанбул Башакшехир и Йени Малатияспор. Истанбул Башакшехир излизат срещу играчите на Йени Малатияспор на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Истанбул Башакшехир

Играчите на домакините са 1-ви в класирането с общ актив от 13 точки, събрани след 4 победи, 1 равенство и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 6 мача са вкарали 11 гола в противниковата врата и са инкасирали 3 гола в мрежата си. На домашна сцена Истанбул Башакшехир е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 3 победи, при обща голова разлика 9-1.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Истанбул Башакшехир има записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 11-3.

Йени Малатияспор

Гостуващият състав на Йени Малатияспор е 6-ти в класирането с 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя има положителна голова разлика 6-4. Далеч от дома отборът има 3 мача досега, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 4 гола във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 3 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига тимът на Йени Малатияспор е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 6 попадения и са инкасирали 4 попадения от своите съперници.

Истанбул Башакшехир - Йени Малатияспор - преки срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата състава, Истанбул Башакшехир е спечелил 2 успеха, а отбора на Йени Малатияспор не е записал нито една победа, при обща голова разлика 3-0. В предишната среща на своя стадион Башакшехир Фатих Терим срещу Йени Малатияспор, играчите на Истанбул Башакшехир имат 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Истанбул Башакшехир постигна равенство в предишния си мач в първенството на Турция, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни победи.

Съставът на Йени Малатияспор постигна успех в последния кръг в шампионата на Турция, а на чужд терен има неуспех в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.33

bet365