Индихенас де Матагалпа - УНАН Манагуа

Лига Примера - Никарагуа

23.11.2022 23:00

3 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.46 (среден)

През днешният ден ще се спра на футболния мач от поредния кръг на текущият шампионат в Никарагуа в турнира Лига Примера между тимовете на Индихенас де Матагалпа и УНАН Манагуа.

Факти и данни за днешния двубой:

Индихенас де Матагалпа

Домакините от Индихенас де Матагалпа са 10-ти във временното класиране със събрани 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача са отбелязали 13 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 27 попадения в своята мрежа. Като домакин Индихенас де Матагалпа има 8 двубоя до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 8-13.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Индихенас де Матагалпа е записал 1 победа и 5 загуби, като са разписали 7 попадения и са инкасирали 13 гола.

УНАН Манагуа

Тимът на гостите от УНАН Манагуа е 8-ми в класирането с 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача има голова разлика 20-28. Като гост отборът е играл 8 мача, в които има 1 победа, едно равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 10-20.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Примера играчите на УНАН Манагуа са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 13 гола.

Индихенас де Матагалпа - УНАН Манагуа - директни мачове

В предишната среща между двата състава, тимът на Индихенас де Матагалпа няма спечелена нито една победа, а отбора на УНАН Манагуа е постигнал една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Индихенас де Матагалпа има неуспех в последния кръг в първенството на Никарагуа, а на собствения си стадион постигна успех в предишната си среща.

Тимът на УНАН Манагуа има неуспех в предишния кръг в шампионата на Никарагуа, а на чужд терен допусна неуспех в последния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.46