ИФК Люлео - Солентюна

Първа Дивизия - Север - Швеция

13.07.2017 20:00

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.73 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния мач между ИФК Люлео и Солентюна от поредния кръг на шампионата в Швеция в турнира Първа Дивизия - Север. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Солентюна на.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

ИФК Люлео

Домакините от ИФК Люлео са 14-ти в таблицата с актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи имат отрицателна голова разлика 9-19. На домашна сцена тимът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Север отборът на ИФК Люлео има записани 1 победа и 5 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 6 гола и са допуснали 12 гола от играчите на своите съперници.

Солентюна

Гостуващият тим на Солентюна заема 7-мо място в класирането с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 16-17. Като гост отборът е играл 6 срещи, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Солентюна са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 5 гола и са допуснали 10 попадения от футболистите на своите съперници.

ИФК Люлео - Солентюна - директни двубои

В последната среща между двата състава, ИФК Люлео не е постигнал нито една победа, а тима на Солентюна е постигнал 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е в серия от 4 поражения в Швеция, а при домакинствата си е в серия от 2 загуби.

Съставът на гостите от Солентюна е в серия от 3 поражения в първенството на Швеция, а като гост има поражение в последния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.73

bet365