Хонка Академия - ФК Еспоо

Каконен Група В - Финландия

06.08.2018 18:30

2 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.90 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да опитам да прогнозирам сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Финландия в Каконен Група В между футболните отбори на Хонка Академия и ФК Еспоо. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на ФК Еспоо на.

Факти и данни за днешния двубой:

Хонка Академия

Играчите на тима домакин са 4-ти във временното подреждане с 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 срещи са успели да отбележат 26 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 17 попадения в мрежата си. Като домакин Хонка Академия е играл 7 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 18-7.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Хонка Академия са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 6 получени гола.

ФК Еспоо

Гостуващият тим на ФК Еспоо е 7-ми във временното подреждане с 18 точки, след 6 победи и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е реализирал 23 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 26 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 6 срещи, в които е записал една победа и 5 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на ФК Еспоо са записали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 11 гола.

Хонка Академия - ФК Еспоо - преки мачове

В последният двубой между двата тима, съставът на Хонка Академия няма записана нито една победа, а отбора на ФК Еспоо има записанa една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна успех в предишния кръг в първенството, а у дома има победа в последния си мач.

Съставът на гостите има поражение в предишния кръг в Финландия, а при визитите си допусна неуспех в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.90

bet365