Хелзинборг - АИК Стокхолм

Алсвенскан Лига - Швеция

19.07.2015 18:30

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Днес мисля да анализирам футболния сблъсък между футболните състави на Хелзинборг и АИК Стокхолм от 16-ия кръг на текущият сезон в Алсвенскан Лига на Швеция.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Хелзинборг

Играчите на отбора домакин са 9-ти в таблицата с временното подреждане с 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи имат отрицателна голова разлика 18-19. У дома Млекарите е играл 7 мача, в които е записал 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-4.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига съставът на Червените е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-7.

АИК Стокхолм

Гостуващият състав на АИК Стокхолм е на 5-то място във временното подреждане с актив от 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 15 мача е вкарал 28 гола и е позволил да му отбележат 18 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът има 7 двубоя до момента, в които е записал 5 равенства и 2 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 5 гола в мрежата на своите домакини и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига тимът на АИК Стокхолм е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13-7.

Хелзинборг - АИК Стокхолм - преки срещи

В предишните 5 мача между двата състава, съставът на Хелзинборг има постигнатa една победа, а АИК Стокхолм е записал 4 победи, при общо голово съотношение 7-10. В последните 2 двубоя у дома срещу АИК Стокхолм, футболистите на Хелзинборг са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Хелзинборг е с 2 поредни загуби в Швеция, а на собствения си терен има загуба в предишния си двубой.

Съставът на АИК Стокхолм има успех в последната си среща в Швеция, а далеч от дома е в серия от 3 последователни равни срещи.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.36

bet365