Хаукар Хафнарфьордур - Тротур Рейкявик

Първа Дивизия - Исландия

23.05.2019 22:15

2 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.37 (среден)
bet365

През днешният ден ще се играе футболната среща от 4-ия кръг на настоящият сезон в Исландия в Първа Дивизия между съставите на Хаукар Хафнарфьордур и Тротур Рейкявик. Хаукар Хафнарфьордур излизат срещу Тротур Рейкявик на Асвелир.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Хаукар Хафнарфьордур

Хаукар Хафнарфьордур са 10-ти в таблицата с временното класиране с 2 точки, след 2 равенства и една загуба от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 3 мача са успели да вкарат 2 гола и са инкасирали 3 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на Хаукар Хафнарфьордур има един мач до момента, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Хаукар Хафнарфьордур имат в актива си 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 5-4.

Тротур Рейкявик

Тимът на гостите от Тротур Рейкявик е 11-ти във временното подреждане само с една спечелена точка, след едно равенство и 2 загуби от започването на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните 3 мача има отрицателна голова разлика 5-7. На чужд терен съставът е играл един двубой, в който има 1 равенство, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Тротур Рейкявик имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 10 вкарани и 14 получени гола.

Хаукар Хафнарфьордур - Тротур Рейкявик - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата тима, отборът на Хаукар Хафнарфьордур има спечелени 2 победи, отбора на Тротур Рейкявик е спечелил една победа, а в 2 двубоя двата противника са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 7-8. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Тротур Рейкявик, играчите на Хаукар Хафнарфьордур нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Хаукар Хафнарфьордур е в серия от 2 последователни равенствa в шампионата, а на собствения си терен постигна равенство в последния си двубой.

Тимът на Тротур Рейкявик допусна поражение в предишния си двубой в първенството на Исландия, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни ремита.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.37

bet365