Хаукар Хафнарфьордур - Селфос

Първа Дивизия - Исландия

11.07.2017 22:15

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща от 11-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Исландия между Хаукар Хафнарфьордур и Селфос. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Селфос на Асвелир.

Информация за днешния сблъсък:

Хаукар Хафнарфьордур

Домакините заемат 7-мо място в класирането с общ сбор от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 10 мача са вкарали 14 гола в противниковата врата и са инкасирали 13 гола в своята мрежа. На собствения си терен отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 9-3.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Хаукар Хафнарфьордур има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Селфос

Гостуващият състав на Селфос е на 5-та позиция в таблицата с 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача има голова разлика 12-10. Далеч от дома отборът е играл 4 срещи досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия отборът на Селфос има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Хаукар Хафнарфьордур - Селфос - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Хаукар Хафнарфьордур е записал 2 успеха, тима на Селфос има записанa една победа, а в 2 мача двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-3. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Селфос, футболистите на Хаукар Хафнарфьордур имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Хаукар Хафнарфьордур има загуба в последния си мач в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите от Селфос е в серия от 2 равни срещи в първенството на Исландия, а при визитите си е в серия от 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365