Хаукар Хафнарфьордур - Фрам Рейкявик

Първа Дивизия - Исландия

23.08.2018 21:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.57 (среден)
bet365

През днешният ден ще се проведе мача от поредния кръг на първенството в Исландия в турнира Първа Дивизия между съставите на Хаукар Хафнарфьордур и Фрам Рейкявик. Хаукар Хафнарфьордур посрещат на своя терен гостуващия отбор на Фрам Рейкявик.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Хаукар Хафнарфьордур

Играчите на Хаукар Хафнарфьордур се намират на 11-то място в таблицата с 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 17 двубоя са успели да отбележат 26 гола и са допуснали 42 гола в своята мрежа. На своя стадион отборът на Хаукар Хафнарфьордур е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 14 гола във вратата на съперниците си и е получил 19 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Хаукар Хафнарфьордур е записал едно равенство и 5 загуби и са без победа, като са вкарали в вратата на своите противници 6 гола и са получили 18 попадения от противниковите футболни тимове.

Фрам Рейкявик

Гостуващият тим на Фрам Рейкявик е 6-ти във временното класиране с 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи е вкарал 30 попадения и е получил 26 попадения в мрежата си. При визитите си съставът е играл 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 13-14.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Фрам Рейкявик са записали една победа, 4 равенства и една загуба, като са реализирали в мрежата на противниците си 10 гола и са получили 10 гола от противниковите състави.

Хаукар Хафнарфьордур - Фрам Рейкявик - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Хаукар Хафнарфьордур е постигнал 2 победи, отбора на Фрам Рейкявик е постигнал една победа, а в 2 мача двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-9. В последните 2 двубоя у дома срещу тима на Фрам Рейкявик, футболистите на Хаукар Хафнарфьордур са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Хаукар Хафнарфьордур е с 2 поредни загуби в първенството, а на собствения си терен е с 4 поредни поражения.

Отборът на Фрам Рейкявик записа равенство в предишния си мач в първенството на Исландия, а на чужд терен има поражение в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.57

bet365