Хамарби ТФФ - Васалунд

Първа Дивизия - Север - Швеция

15.06.2024 17:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.88 (среден)

Днешната прогноза е за двубоя между отборите на Хамарби ТФФ и Васалунд от поредния кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия - Север на Швеция.

Фактите за днешния футболен двубой:

Хамарби ТФФ

Хамарби ТФФ са на 4-то място в класирането с общ сбор от 23 точки, след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача имат положителна голова разлика 26-11. У дома съставът на Хамарби ТФФ е изиграл 6 двубоя досега, в които има 4 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Север отборът на Хамарби ТФФ е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 14 гола и получени 6 гола.

Васалунд

Отборът на гостите от Васалунд се намира на 6-то място в таблицата с актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 двубоя има положителна голова разлика 15-10. При гостуванията си тимът има 6 срещи, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Север съставът на Васалунд е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 попадения и са допуснали 6 гола.

Хамарби ТФФ - Васалунд - директни мачове

В последните 4 изиграни мача между двата тима, съставът на Хамарби ТФФ е записал една победа, а Васалунд има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 2-6. В предишните 2 срещи у дома с тима на Васалунд, Домакините от Хамарби ТФФ нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Хамарби ТФФ има неуспех в предишния кръг в Швеция, а при домакинствата си е с 2 победи.

Съставът на Васалунд постигна успех в предишния си двубой в Швеция, а като гост има победа в последния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.88