Халмстад - Трелеборг

Суперетан Лига - Швеция

30.04.2012 20:20

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.29 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на футболния мач между Халмстад и Трелеборг от поредния кръг на футболното първенство на Швеция в Суперетан Лига.

Фактите за днешния футболен мач:

Халмстад

Домакините от Халмстад са 8-ми в класирането с актив от 4 точки, след 1 победа, едно равенство и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 3 мача са реализирали 2 гола и са позволили да им вкарат 1 гола в собствената мрежа. На собствения си терен отборът е изиграл един двубой до момента, в който има една победа, при голова разлика 2-0.

В предишните си 3 изиграни срещи в първенството тимът на Халмстад има в актива си една победа, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 2-1.

Трелеборг

Гостуващият отбор на Трелеборг заема 12-та позиция в класирането с една точка, след едно равенство и 2 загуби от началото на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 3 мача е отбелязал 2 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 4 гола в мрежата си. Като гост съставът е играл 1 мач досега, в който е записал една загуба, при обща голова разлика 1-2.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Трелеборг имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Халмстад - Трелеборг - директни срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините записа равенство в последния си двубой в Швеция, а като домакин победи Дегерфорш с 2-0 преди това.

Тимът на Трелеборг е с 2 поредни загуби в шампионата, предшествани от 2 равенства.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.29

bet365