ХУСА Агадир - Олимпик Курибга

Първа Дивизия - Мароко

25.11.2021 19:15

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Мароко в турнира Първа Дивизия между тимовете на ХУСА Агадир и Олимпик Курибга.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

ХУСА Агадир

ХУСА Агадир са 13-ти в класирането със събрани 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат отрицателна голова разлика 7-11. Пред собствените си верни фенове тимът на ХУСА Агадир е изиграл 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи и 3 загуби, отбелязал е 4 гола в мрежата на гостуващите състави и е допуснал 5 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на ХУСА Агадир е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

Олимпик Курибга

Съставът на гостите от Олимпик Курибга се намира на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи е реализирал 14 попадения и е инкасирал 18 попадения в своята мрежа. Навън съставът има 5 срещи до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Олимпик Курибга е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 9 гола и са инкасирали 12 попадения.

ХУСА Агадир - Олимпик Курибга - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, ХУСА Агадир е спечелил една победа, състава на Олимпик Курибга е спечелил 2 победи, а в 2 мача двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 3-4. В последните 2 двубоя у дома срещу Олимпик Курибга, играчите на ХУСА Агадир са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от ХУСА Агадир е в серия от 2 поредни загуби в Мароко, а на собствения си терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Олимпик Курибга постигна равенство в предишния си мач в шампионата, а на чужд терен има неуспех в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33

bet365