Гурник Забже - Пяст Гливице

Екстракласа - Полша

10.09.2022 21:00

3 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)

Днес мисля да дам прогноза за сблъсъка от 9-ия кръг на настоящият сезон в Екстракласа на Полша между отборите на Гурник Забже и Пяст Гливице.

Информация за предстоящия мач:

Гурник Забже

Гурник Забже са на 13-та позиция в таблицата с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя са вкарали 9 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 9 попадения в мрежата си. На домашна сцена Гурник Забже е играл 4 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е получил 6 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Екстракласа отборът на Гурник Забже е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

Пяст Гливице

Тимът на гостите от Пяст Гливице се намира на 14-та позиция в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 мача е вкарал 7 гола в противниковата врата и е инкасирал 7 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е играл 4 срещи, в които е записал една победа и 3 загуби, реализирал е само един гол във вратата на съперниците си и е получил 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Екстракласа съставът на Пяст Гливице е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 7-5.

Гурник Забже - Пяст Гливице - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, Гурник Забже не е постигнал нито една победа, тима на Пяст Гливице има записани 3 успеха, а в 2 мача двата отбора са завършили без победител, при обща голова разлика 1-5. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Пяст Гливице, футболистите на Гурник Забже нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Гурник Забже е в серия от 3 поредни равенствa в първенството, а у дома стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на Пяст Гливице постигна успех в последния си мач в първенството, а при визитите си допусна загуба в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40