Гурник Забже - Корона Келце

Екстракласа - Полша

19.02.2024 20:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.10 (среден)

През днешният ден ще се спра на срещата между футболистите на Гурник Забже и Корона Келце от 22-ия кръг на сезона в Екстракласа на Полша.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Гурник Забже

Играчите на състава домакин се намират на 7-ма позиция във временното класиране с актив от 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя имат голова разлика 25-22. На своя стадион Гурник Забже е изиграл 9 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 6 гола в собствената врата.

В последните си 6 официални двубоя в Екстракласа играчите на Гурник Забже имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Корона Келце

Тимът на гостите от Корона Келце е 15-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 21 точки, постигнати след 4 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача е реализирал 21 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 22 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 10 срещи до момента, в които има една победа, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 7 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Екстракласа играчите на Корона Келце имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Гурник Забже - Корона Келце - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, Гурник Забже има постигнати 3 победи, тима на Корона Келце не е записал нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-2. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Корона Келце, играчите на Гурник Забже са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Гурник Забже е в серия от 2 поредни победи в първенството, а на собствения си стадион е с 4 последователни победи.

Съставът на Корона Келце постигна успех в предишния кръг в шампионата на Полша, а на чужд терен допусна поражение в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.10