Грота Селтярнарнес - Викингур Олафсвик

Първа Дивизия - Исландия

20.07.2019 17:00

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.22 (среден)
bet365

Днес ще се опитам да анализирам двубоя от поредния кръг на футболния шампионат в Исландия в турнира Първа Дивизия между съставите на Грота Селтярнарнес и Викингур Олафсвик. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Викингур Олафсвик на Гротувьолур.

Фактите за днешната среща:

Грота Селтярнарнес

Футболистите на отбора домакин заемат второ място във временното подреждане със събрани 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 12 мача имат голова разлика 25-16. На собствения си терен Грота Селтярнарнес е играл 5 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Грота Селтярнарнес са записали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 16 вкарани и 6 получени гола.

Викингур Олафсвик

Гостуващият състав на Викингур Олафсвик е 4-ти в класирането с общ актив от 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 двубоя има голова разлика 13-9. Като гост тимът е играл 6 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Викингур Олафсвик е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-5.

Грота Селтярнарнес - Викингур Олафсвик - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата тима, съставът на Грота Селтярнарнес не е спечелил нито 1 победа, състава на Викингур Олафсвик е постигнал 3 победи, а в 2 двубоя двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 2-9. В последните 2 срещи у дома с отбора на Викингур Олафсвик, футболистите на Грота Селтярнарнес нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Грота Селтярнарнес постигна победа в последната си среща в Исландия, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите постигна победа в последния си мач в първенството на Исландия, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.22

bet365