Грота Селтярнарнес - Селфос

Първа Дивизия - Исландия

27.07.2017 22:15

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.83 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния двубой от 14-ия кръг на настоящето футболно първенство в Исландия в турнира Първа Дивизия между футболните тимове на Грота Селтярнарнес и Селфос. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Селфос на своя стадион.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Грота Селтярнарнес

Грота Селтярнарнес са 11-ти в таблицата с временното подреждане с 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 13 двубоя имат голова разлика 10-23. Пред своите привърженици Грота Селтярнарнес е изиграл 6 двубоя досега, в които има 1 победа и 5 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Грота Селтярнарнес има на сметката си една победа и 5 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 11 получени гола.

Селфос

Съставът на гостите от Селфос се намира на 6-то място в таблицата с актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя има голова разлика 18-16. На чужд терен отборът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-10.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Селфос имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в вратата на съперниците си 8 гола и са допуснали 10 попадения от противниковите футболни състави.

Грота Селтярнарнес - Селфос - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата състава, тимът на Грота Селтярнарнес има записанa 1 победа, отбора на Селфос е постигнал 3 победи, а в една среща двата състава са завършили без победител, при обща голова разлика 1-9. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Селфос, Домакините от Грота Селтярнарнес нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Грота Селтярнарнес допусна неуспех в предишния кръг в Исландия, а при домакинствата си постигна победа в последния си двубой.

Съставът на гостите допусна загуба в предишната си среща в първенството на Исландия, а като гост постигна победа в последния си двубой.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.83

bet365