Голуей Юнайтед - Шамрок Роувърс II

Първа Дивизия - Ирландия

11.09.2020 21:45

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболната среща от поредния кръг на текущият сезон в Първа Дивизия на Ирландия между футболните състави на Голуей Юнайтед и Шамрок Роувърс II. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Шамрок Роувърс II на Еймън Деаси Парк.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Голуей Юнайтед

Домакините от Голуей Юнайтед са на 7-мо място във временното подреждане с актив от 11 точки, записани след 2 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя имат голова разлика 12-10. У дома Голуей Юнайтед има 4 мача досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, при голова разлика 2-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Голуей Юнайтед е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 9 гола и са допуснали 5 попадения от играчите на своите съперници.

Шамрок Роувърс II

Гостуващият тим на Шамрок Роувърс II е на 8-ма позиция в класирането с общ актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи е отбелязал 11 гола и е позволил да му отбележат 13 гола в мрежата си. Като гост тимът има 5 мача до момента, в които е записал 1 победа и 4 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 7 гола в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Шамрок Роувърс II имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Голуей Юнайтед - Шамрок Роувърс II - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата отбора, Голуей Юнайтед е спечелил 2 успеха, тима на Шамрок Роувърс II няма постигната нито една победа, а в 3 мача двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-2. В последните 2 срещи на своя терен Еймън Деаси Парк срещу Шамрок Роувърс II, Домакините от Голуей Юнайтед са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Голуей Юнайтед е с 2 успеха в шампионата на Ирландия, а на своя стадион записа равенство в последната си среща.

Съставът на гостите от Шамрок Роувърс II е с 2 загуби в шампионата на Ирландия, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.50

bet365