ГКС Катовице - Гарбарния Краков

Първа Лига - Полша

23.10.2018 18:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.70 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка от 15-ия кръг на футболното първенство в Полша в Първа Лига между ГКС Катовице и Гарбарния Краков. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Гарбарния Краков на домашния си стадион ГКС Катовице.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

ГКС Катовице

Играчите на тима домакин заемат 16-то място в класирането с 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача имат отрицателна голова разлика 10-17. На собствения си терен съставът на ГКС Катовице има 7 двубоя до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-8.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на ГКС Катовице имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Гарбарния Краков

Гостуващият тим на Гарбарния Краков е на 18-то място във временното подреждане с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 срещи е успял да реализира 10 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 27 попадения във вратата си. Като гост отборът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-12.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Гарбарния Краков имат в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали 5 гола и са инкасирали 11 попадения.

ГКС Катовице - Гарбарния Краков - директни срещи

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на ГКС Катовице има поражение в последния си мач в първенството на Полша, а на собствения си терен допусна неуспех в предишния си мач.

Съставът на Гарбарния Краков е в серия от 4 поредни загуби в първенството на Полша, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.70

bet365