ГКС Белхатов - Олимпия Груджьондз

Първа Лига - Полша

12.10.2019 18:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Като днешна прогноза мисля да анализирам футболния сблъсък от 13-ия кръг на текущото първенство в Първа Лига на Полша между футболистите на ГКС Белхатов и Олимпия Груджьондз. Треньора на домакините извежда на ГКС Белхатов своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Олимпия Груджьондз.

Накратко информацията за предстоящата среща:

ГКС Белхатов

ГКС Белхатов са 15-ти във временното класиране с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 12 двубоя са отбелязали 14 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 15 попадения във вратата си. Като домакин ГКС Белхатов е играл 5 срещи до момента, в които има 4 победи и една загуба, отбелязал е 11 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 2 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на ГКС Белхатов са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са разписали 5 попадения и са инкасирали 11 гола.

Олимпия Груджьондз

Гостуващият отбор на Олимпия Груджьондз е 5-ти във временното класиране с 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 мача е реализирал 21 гола и е инкасирал 17 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е изиграл 5 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Олимпия Груджьондз има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 10-6.

ГКС Белхатов - Олимпия Груджьондз - преки мачове

В последните 4 играни двубоя между двата състава, тимът на ГКС Белхатов има спечелени 3 победи, а тима на Олимпия Груджьондз е спечелил една победа, при общо голово съотношение 8-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Олимпия Груджьондз, Домакините от ГКС Белхатов имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на ГКС Белхатов допусна неуспех в последната си среща в първенството, а у дома постигна победа в последния си мач.

Тимът на гостите от Олимпия Груджьондз е в серия от 2 поредни победи в Полша, а далеч от дома постигна победа в последния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36

bet365