ГБК Кокола - Вааса ИФК

Каконен Група С - Финландия

07.08.2020 18:30

8 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 8-ия кръг на футболния сезон в Каконен Група С на Финландия между футболните отбори на ГБК Кокола и Вааса ИФК. ГБК Кокола излизат срещу гостуващите футболисти на Вааса ИФК на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

ГБК Кокола

Домакините от ГБК Кокола са на 6-то място във временното подреждане със събрани 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 двубоя са реализирали 9 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 4 гола в мрежата си. У дома тимът на ГБК Кокола е играл 3 срещи, в които е записал една победа, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Каконен Група С играчите на ГБК Кокола са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9 вкарани и 4 получени гола.

Вааса ИФК

Отборът на гостите от Вааса ИФК е 11-ти във временното подреждане със събрани 4 точки, натрупани след една победа, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи има отрицателна голова разлика 8-16. При визитите си отборът е играл 3 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Каконен Група С съставът на Вааса ИФК има записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-12.

ГБК Кокола - Вааса ИФК - директни двубои

В последните 5 двубоя между двата съперника, тимът на ГБК Кокола е спечелил 3 успеха, състава на Вааса ИФК има спечеленa 1 победа, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 10-4. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Вааса ИФК, играчите на ГБК Кокола са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините има загуба в последния си мач в Финландия, а у дома записа равенство в последния си мач.

Съставът на гостите записа реми в предишната си среща в Финландия, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40

bet365