Фулад Хузестан Ахваз - Сайпа Карадж

Про Лига - Иран

30.08.2018 18:45

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

За днешна прогноза мисля да разгледам футболния сблъсък между футболните отбори на Фулад Хузестан Ахваз и Сайпа Карадж от поредния кръг на шампионата в Про Лига на Иран. Фулад Хузестан Ахваз посрещат на своя терен противниковия футболен отбор на Сайпа Карадж.

Информация за предстоящия мач:

Фулад Хузестан Ахваз

Играчите на тима домакин заемат 5-та позиция в класирането с 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 5 срещи имат голова разлика 4-5. На собствения си терен Фулад Хузестан Ахваз има 2 двубоя, в които има 2 поредни победи, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Фулад Хузестан Ахваз са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

Сайпа Карадж

Съставът на гостите от Сайпа Карадж е 7-ми в таблицата с 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 мача е отбелязал 4 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си тимът е играл 2 двубоя, в които е записал 2 последователни загуби, като все още не е успял да се разпише във вратата на своите домакини и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Про Лига отборът на Сайпа Карадж има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-5.

Фулад Хузестан Ахваз - Сайпа Карадж - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Фулад Хузестан Ахваз е спечелил една победа, отбора на Сайпа Карадж е постигнал 2 успеха, а в 2 двубоя двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 мача у дома срещу Сайпа Карадж, играчите на Фулад Хузестан Ахваз нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Фулад Хузестан Ахваз постигна равенство в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си е с 2 победи.

Съставът на гостите от Сайпа Карадж има успех в последната си среща в първенството на Иран, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33

bet365