Фуенлабрада - Понферадина

Сегунда Дивисион - Испания

07.09.2019 21:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.05 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за мача от 4-ия кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион между отборите на Фуенлабрада и Понферадина. Футболистите на Фуенлабрада посрещат на домашния си стадион противниковия отбор на Понферадина.

Статистика за днешната среща:

Фуенлабрада

Футболистите на Фуенлабрада са втори в класирането със събрани 9 точки, след 3 успеха от започването на новия футболен шампионат, като в изиграните общо 3 двубоя имат голова разлика 6-2. Пред своите верни привърженици Фуенлабрада е играл 1 двубой, в който е записал 1 победа, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат едно попадение в мрежата си.

В последните си 3 официални срещи в Сегунда Дивисион футболистите на Фуенлабрада имат на сметката си 3 последователни победи и доказват, че се намират прекрасна форма, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 2 гола.

Понферадина

Гостуващият тим на Понферадина заема 9-та позиция в класирането с общ актив от 4 точки, от 1 победа, едно равенство и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 3 срещи е отбелязал 6 попадения в противниковата врата и е инкасирал 4 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 1 мач досега, в който има една загуба, вкарал е едва един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Понферадина има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

Фуенлабрада - Понферадина - директни срещи

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Фуенлабрада е с 3 последователни успеха в шампионата на Испания, а у дома постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Понферадина постигна успех в последната си среща в Испания, а далеч от дома има неуспех в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.05

bet365